ÇORUM / İSKİLİP - Misakımilli İlkokulu

6 Haziran 2021 tarihinde MEB tarafından yapılacak olan

LGS sınavında görev yerleri belli oldu. 2021 LGS görevleri belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6 Haziran 2021 tarihinde

yapılacak olan LGS sınavında görev yerleri belli oldu.

Sınav görev talebinde bulunan öğretmenlerde

MEBBİS sistemi üzerinden giriş yapıp,

sınav görevlerinin kontrolde edebilirler.

May

Web sitemizdeki  duyurular, haberler ve anasayfada bulunan kategori içerikleri sürekli güncellenmektedir. Günlük olarak web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kuraklık Afetine Karşı yapılacaklar

May

umhurbaşkanı Erdoğan, 59. Ziraat Türkiye Kupasını kazanan Beşiktaş'ı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 59. Ziraat Türkiye Kupasını kazanan Beşiktaş'ı kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2021 Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Beşiktaş futbol takımını ve tüm Beşiktaş camiasını gönülden tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

May

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm yurtta saat 19.19'da okunan İstiklal Marşı'na eşlik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm yurtta aynı anda okunan İstiklal Marşı'na eşlik etti.

Türkiye genelinde vatandaşlar, saat 19.19'da evlerinin balkon ve pencerelerinden ellerinde Türk bayraklarıyla İstiklal Marşı'nı okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da tüm yurttaki İstiklal Marşı okuma etkinliğine Çankaya Köşkü'nden katılarak İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, İstiklal Marşı'nın dizelerini seslendirirken gençler de eşlik etti.

May

17 MAYIS TARİHİNDEN İTİBAREN OKULUMUZDA MESAİ SAATLERİMİZ 10-16 ARASINDADIR.

Yüz Yüze Eğitimin Başlaması konulu resmi yazı